• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Пройшов навчальний семінар з проектування, виробництва та монтажу ЛСТК

    20.04.2015

    16-17 квітня Український Центр Сталевого Будівництва провів перший навчальний семінар з легких сталевих тонкостінних конструкцій для проектувальників.

    16-17 квітня Український Центр Сталевого Будівництва провів перший навчальний семінар з легких сталевих тонкостінних конструкцій для проектувальників.
    В рамках дводенного курсу більш ніж 40 слухачів ознайомилися з ключовими аспектами проектування легких сталевих тонкостінних конструкцій із застосуванням Єврокодів, сучасними технологіями виробництва, а також загальними особливостями монтажу будівель з ЛСТК.

    Лекторами навчального семінару виступили: Вадим Пархоменко,
    головний інженер «Прушиньскі», Віталіна Юрченко,
    к.т.н., доцент Київського національного університету будівництва і архітектури, старший науковий співробітник НВО SCAD Soft,  Володимир Гончаров,
    ггенеральний директор «Лайт Хаус - Україна», Владимир Семко,
    к.т.н., старший науковий співробітник, доцент кафедри конструкцій з металу, дерева і пластмас Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка, атестований інженер-проектувальник,  Денис Тихонов,
    керівник напрямку проектування і будівництва за технологією ЛСТК компанії STEELCO, Константин Калафат,
    керівник комітету з вогнезахисту УЦСБ і  Микита Біляєв,
    провідний інженер-конструктор УЦСБ.

    Учасники заходу стали першими володарями публікацій УЦСБ з проектування ЛСТК згідно Єврокодів, а також змогли закріпити отримані знання детальним розглядом численних прикладів з усіх розділів курсу.

    За словами Виконавчого директора УЦСБ Сергія Шпака,
    навчальні семінари для українських інженерів є системною роботою Асоціації, а на 2015 рік у рамках роботи УЦСБ заплановано цикл семінарів для проектувальників і архітекторів, метою яких є популяризація технічних рішень, що забезпечують економічні вигоди замовникам будівництва.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ