• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ анонсує проведення архітектурного студентського конкурсу STEEL FREEDOM 2015

    29.04.2015

    1 вересня 2015 відбудеться старт другого національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ.

    1 вересня 2015 відбудеться старт другого національного архітектурного конкурсу для студентів українських ВНЗ.
    STEEL FREEDOM є щорічним проектом Українського Центру Сталевого Будівництва, спрямованим на популяризацію застосування сталевих конструкцій в проектах комерційної нерухомості шляхом розвитку молодого покоління архітекторів і проектувальників. Основним завданням конкурсу традиційно стане розробка оригінального архітектурного рішення об'єкту нерухомості, який демонструватиме сучасний, новаторський підхід, що сприяє розширенню використання сталі в будівництві.

    Цього року організатори конкурсу планують розширити його географію до 17 профільних ВНЗ, що дасть можливість ще більшій кількості молодих талантів з усієї України проявити свої творчі здібності в роботі над конкурсними завданнями.

    «Перший STEEL FREEDOM показав, що формат взаємодії архітектора і проектувальника у створенні проекту, а також вихідні умови, які максимально наближені до реальності, є найбільш успішним рішенням концепції конкурсу, - розповів Виконавчий директор УЦСБ Сергій Шпак.
    - Цього року ми плануємо розширити перелік категорій і вдосконалити підходи до проведення всіх етапів STEEL FREEDOM, що зробить конкурс ще більш цікавим, а оцінку робіт конкурсантів максимально прозорою і об'єктивною».

    Нагадаємо, що в першому STEEL FREEDOM 2014 взяли участь 129 учасників, 19 з яких стали фіналістами конкурсу. STEEL FREEDOM 2014 запам'ятався його учасникам безліччю тематичних навчальних заходів, а також відкритим захистом конкурсних проектів перед членами журі - провідними архітекторами України.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua

    STEEL FREEDOM - щорічний національний архітектурний конкурс для студентів, заснований УЦСБ в рамках роботи з популяризації сталевого будівництва в Україні. Мета конкурсу: Охопивши всі профільні ВНЗ України, дати можливість молодим архітекторам застосувати набуті навички в проектуванні і використовувати сталь, як основний матеріал для конструкцій з особливим акцентом на інновацію в проектних рішеннях.
    www.steelfreedom.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ