• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ увійшов до складу технічного комітету ТК25 «Пожежна безпека та протипожежна техніка»

    30.03.2015

    У березні 2015 року технічним комітетом ТК25 прийнято рішення про включення Українського Центру Сталевого Будівництва до складу колективних членів комітету.

    У березні 2015 року технічним комітетом ТК25 прийнято рішення про включення Українського Центру Сталевого Будівництва до складу колективних членів комітету.
    ТК25 є суб'єктом національної системи стандартизації, який реалізує завдання державної політики у сфері пожежної безпеки та протипожежної техніки. До основних функцій технічного комітету належать розробка, розгляд і узгодження національних стандартів.

    Уповноваженим учасником ТК25 від УЦСБ призначений керівник Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ Костянтин Калафат.
    «Включення УЦСБ до складу ТК25 дозволить експертам Асоціації брати активну участь у нормотворчій діяльності, що стосується пожежної безпеки - повідомив Костянтин Калафат. - Ми переконані, що наша робота в підкомітетах і робочих групах технічного комітету стане важливим кроком на шляху лібералізації досить жорстких вимог до протипожежного нормування».

    Нагадаємо, що в рамках діяльності Комітету з вогнезахисту УЦСБ на цей рік запланована робота по вдосконаленню нормативних документів, що регулюють вогнестійкість будівельних конструкцій, метою якої є зменшення вимог до класів вогнестійкості будівельних конструкцій в будівлях різного функціонального призначення.

    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ