• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Rauta розробила технологію зведення багатоповерхових будівель із застосуванням сендвіч-панелей, що дозволяє забудовникам збільшувати прибуток

    09.05.2022

    На відміну від улаштування стін за класичною технологією зі штучних матеріалів, за якої опирання кладки здійснюється на плиту перекриття, зовнішні стіни з сендвіч-панелей винесені за межі несучого каркаса

    Нове рішення у висотному будівництві дозволяє забудовнику отримати на кожному поверсі будівлі суттєве збільшення площі, що реалізується.

    «На прикладі 17-поверхового житлового будинку в Києві наші розрахунки показують, що застосування сендвіч-панелей замість традиційної кладки з газоблоку з утепленням мінеральною ватою дозволяє девелоперу отримати близько 11% додаткового прибутку», – розповів Андрій Озейчук, директор Rauta.

    Застосування сендвіч-панелей у висотному будівництві є новим рішенням для України, в той час, як у світі така технологія показала себе дуже ефективною.

    Детальніше ознайомитися з перевагами та особливостями проектування стін багатоповерхових будівель із сендвіч-панелей можна за посиланням.



    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ