• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    УЦСБ та ГО Razom We Stand провели зустріч на тему: «Зелене» будівництво на практиці

    20.02.2023

    В рамках події відбулася презентація публікації «Аналіз життєвого циклу каркасів будівель комерційного призначення» та панельна дискусія за участі експертів у сфері впровадження «зелених» технологій в Україні.

    Захід пройшов 16 лютого в лекторії інноваційного простору NRG.space та об’єднав більш як 30 спеціалістів будівельної галузі, що цікавляться ощадним використанням природних ресурсів під час проектування, будівництва та експлуатації будівель.

    В ході презентації публікації «Аналіз життєвого циклу каркасів будівель комерційного призначення» її автор Артем Білик розповів про важливість широкої імплементації в будівельній сфері ДСТУ 9171:2021 «Настанова щодо забезпечення збалансованого використання природних ресурсів під час проектування споруд». Спікер продемонстрував ключові принципи проектування будівельних конструкцій з урахуванням їх включення в ланцюжки обігу життєвого циклу матерії та енергії, які будуть особливо актуальні за післявоєнної відбудови України.

    Після презентації відбулася панельна дискусія з обговорення можливих шляхів впровадження та масштабування рекомендованих екологічних практик в процесі відбудови українських міст. Учасниками дискусії виступили Артем Білик, науковий консультант УЦСБ, Ксенія Семенова, депутатка Київської міської Ради, Вадим Ігнатов, заступник голови правління Електромобільної асоціації України та Олександр Ковпак, технічний директор компанії Атмосфера.

    Нагадаємо, що раніше Артем Білик презентував публікацію «Аналіз життєвого циклу каркасів будівель комерційного призначення» в форматі відеолекції, переглянути яку можна за посиланням.

    Публікація «Аналіз життєвого циклу каркасів будівель комерційного призначення»



    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ