• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    В Україні видано Каталог засобів вогнезахисту сталевих конструкцій

    22.09.2014

    В рамках роботи Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ розроблений і опублікований унікальний для ринку сталевого будівництва каталог засобів вогнезахисту.

    В рамках роботи Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ розроблений і опублікований унікальний для ринку сталевого будівництва каталог засобів вогнезахисту.
    Каталог є періодичним виданням, що інформує учасників будівельного процесу про актуальний стан українського ринку вогнезахисних матеріалів, в якому представлена найповніша інформація про засоби вогнезахисту металоконструкцій, дозволених до застосування в Україні. Публікація стане інструментом для оптимального вибору способу і засобів вогнезахисту сталевих конструкцій з найбільш ефективними технічними рішеннями.

    Авторами каталогу виступили Костянтин Калафат,
    директор регіонального випробувального центру безпеки будівельних матеріалів і конструкцій «Донстройтест», керівник Комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСБ і Любов Вахітова,
    кандидат хімічних наук, старший науковий співробітник Інституту фізико-органічної хімії і вуглехімії НАН України, Голова правління міжнародної організації «Асоціація «Вогнезахист і аудит».

    Першою публікацією з вогнезахисту сталевих конструкцій, випущеною за підтримки УЦСБ, став гід «Вогнезахист сталевих конструкцій», що набув широкого поширення серед професіоналів будівельної галузі та в технічних навчальних закладах. «Судячи з попиту на першу публікацію, можна припустити, що каталог, який є логічним доповненням до неї, також буде затребуваний будівельниками, проектувальниками і співробітниками органів пожежної безпеки, – розповів Костянтин Калафат. – Сподіваємося, що дане видання допоможе споживачам сталевих конструкцій знаходити і втілювати в життя надійні, з точки зору пожежної безпеки, економічні та ефективні технічні рішення».

    Сьогодні в рамках роботи комітету з вогнезахисту сталевих конструкцій УЦСС розпочато роботу над другим виданням «Каталогу засобів вогнезахисту сталевих конструкцій», який буде опублікований в 2015 році. УЦСБ запрошує взяти участь в цьому проекті всіх виробників і продавців вогнезахисної продукції для металоконструкцій.


    Довідка
    Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ) – асоціація учасників ринку металобудівництва, членами якої є провідні виробники та дистриб'ютори сталевого прокату, заводи з виробництва металоконструкцій, покрівельних і фасадних систем, галузеві проектні і наукові організації, монтажні та будівельні компанії.
    Місією Українського Центру Сталевого Будівництва є просування сталевих конструкцій як переважного матеріалу будівництва шляхом створення ефективних, інноваційних рішень для клієнтів.
    www.uscc.com.ua
     

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ