• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Ruukki та SSAB надають покрівельні матеріали для відновлення зруйнованих будівель в Україні

    16.01.2023

    SSAB та її дочірня компанія Ruukki Construction вирішили надати благочинну допомогу у вигляді покрівельних матеріалів виробництва Ruukki для відновлення будинків в Україні, пошкоджених внаслідок російської агресії.

    Дана програма буде реалізована через благодійну організацію OperationAid, яка зосереджується на виявленні найактуальніших потреб, залученні коштів та організації закупівлі, а також доставці в Україну гуманітарної допомоги та медичного обладнання.

    Покрівельні матеріали будуть виготовлені зі сталі SSAB на заводі компанії Ruukki в Україні.  Покрівельний комплект включатиме профільовані листи, планки та кріплення для відновлення пошкоджених дахів 85 будинків.

    Ruukki в Україні налічує 72 співробітника і з початку війни корпорація всіляко підтримує своїх працівників та допомагає фінансово. Безпека персоналу є найважливішим пріоритетом і вся діяльність компанії підпорядкована цьому. Завдяки підтримці зі сторони корпорації Ruukki Україна відновила як роботу заводу в с. Копилів, так і роботу компанії в цілому з травня 2022 року. Робота ведеться за обмеженим графіком кілька днів на тиждень в залежності від завантаження ліній та наявності електрики.



    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ