• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбувся Комітет УЦСБ з покрівельних, фасадних конструкцій та ЛСТК

    15.03.2024

    14 березня експерти будівельного ринку обговорили тенденції в сегментах прокату з покриттям та особливості вибору профільованих настилів.

    Спікерами комітету виступили Денис Рисухін, директор Metipol і голова Комітету, Денис Ярко, директор з продажу у секторі металообробки Метінвест-СМЦ та Володимир Семко, доктор технічних наук, професор, Полтава-проект, Politechnika Poznańska.

    Денис Рисухін виступив з презентацією про стан ринку рулонного прокату з полімерним покриттям, в ході якої розповив про споживання у 2019-2023 роках, імпорт прокату в Україну та внутрішнє виробництво.

    Презентація     Відео виступу

    Денис Ярко виступив з презентацією про ринок металу з оцинкованим покриттям, в ході якої розповів про динаміку основних показників ринку у 2021-2023 роках, структуру споживання та виробництва, динаміку цін за останні роки, прогноз ринку та плани групи Метінвест на 2024 рік.

    Володимир Семко виступив з презентацією про деякі аспекти вибору профільованих настилів, в ході якої розповів про методи визначення міцності та деформативності сталевих профільованих настилів, параметри, які безпосередньо впливають на вибір настилів, «підводні камені» при виборі настилів, зміни в нормативних методах визначення міцності настилів, які чекають на галузь у майбутньому.

    Презентація     Відео виступу

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ