• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    1 червня Аркада проведе безкоштовний вебінар «Зв'язок Autodesk Revit і SCAD Office при проєктуванні металевих каркасів»

    29.05.2023

    Авторизований золотий партнер компанії Autodesk, запрошує конструкторів на онлайн-вебінар, що дозволить отримати нові навички для оптимізації процесу проєктування металевих каркасів.

    Можливість передачі розрахункової моделі споруди, навантажень та граничних умов з BIM-програми в програму для аналізу міцності будівельних конструкцій значно прискорює роботу конструктора.

    На вебінарі буде розглянута інтеграція між BIM-програмою Autodesk Revit та програмним комплексом SCAD Office, призначеним для розрахунку міцності конструкцій методом скінченних елементів, що виконуються відповідно до нормативних вимог Україні та країн Європейського союзу. 

    Слухачі побачать, як створити тривимірну модель металевого каркасу в Autodesk Revit, аналізувати й редагувати аналітичну модель цього каркасу та експортувати її до SCAD Office. Буде розглянуто процес коригування моделі після розрахунку в SCAD Office, створення різних типів з'єднань металевих елементів та прискорення процесів копіювання вузлів і оформлення документації в Autodesk Revit.
    Спікером виступить Володимир Яловенко, головний спеціаліст Аркада.

    Дата та час проведення: 1 червня, 11:00 – 11:45

    Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.


    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ