• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Rauta представила проект будівництва швидкомонтованих містечок для внутрішньо переміщених осіб

    29.03.2022

    Технологія безкаркасного будівництва із сендвіч-панелей дозволяє зводити поселення для переселенців лише за кілька місяців

    Rauta розробила кілька варіантів генеральних планів забудови, що враховують різні потреби та можливості фінансування, які можуть містити проекти будинків на 1-2 кімнати з окремим входом, власним санвузлом та кухнею.

    «В основі концепції містечок для переселенців лежить максимально висока швидкість будівництва, комфортне планування та підвищена енергоефективність, – розповів Андрій Озейчук, директор Rauta. – Уніфікація процесів виробництва та простота монтажу дозволяють забезпечити масове будівництво містечок у будь-якому регіоні України за лічені місяці».

    Відмінністю пропозиції Rauta від альтернативних рішень для тимчасового проживання є те, що будинки з сендвіч-панелей можуть ефективно експлуатуватися протягом десятиліть і за необхідності люди залишатимуться в таких селищах тривалий час із комфортним рівнем проживання.

    Якщо з часом потреба в таких селищах відпаде, то будинки можна буде легко розібрати та перемістити в інші місця, а також перепрофілювати для виконання нових функцій: бази відпочинку, адміністративні центри, амбулаторії, невеликі торгові або офісні будівлі та ін. Ознайомитися з плануваннями будинків для біженців та можливими варіантами генеральних планів можна за посиланням

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ