• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Протипожежні перегородки Ruukki Firewall забезпечують максимальну безпеку будівель під час пожежі

    26.05.2022

    Rauta представила нову технологію влаштування вогнетривких стін із сендвіч-панелей, яка забезпечує вогнестійкість конструкції при механічному впливі до EI-M 120

    Основою Ruukki Firewall протипожежних перегородок є мінераловатні сендвіч-панелі Ruukki вогнестійкістю EI 240. Додатковий протипожежний захист забезпечується герметизацією всіх стиків вставками з мінеральної вати, застосуванням нащільників з вогнестійкими ущільнювачами, а також посиленою системою кріплення.

     

    Система Ruukki Firewall доступна в товщинах 200 та 230 мм та забезпечує вогнестійкість при механічному впливі EI-M 90 на прольоті до 7,5 м та EI-M 120 на прольоті до 6 м.

     

    «Конструкція Ruukki Firewall передбачає швидкий та простий монтаж, тому економічно є більш ефективним рішенням у порівнянні зі стандартними методами зведення протипожежних перегородок, – повідомив Андрій Озейчук, директор Rauta. – Одночасно з високою вогнестійкістю така конструкція є ударостійкою, що дозволяє застосовувати її як для зовнішніх стін, так і для внутрішніх перегородок».

     

    Ruukki Firewall підходить для використання в будинках з каркасами з металоконструкцій, залізобетону та дерева. Рішення призначене для об’єктів нерухомості з високими вимогами до міцності протипожежних перегородок, у випадках близького розташування будівель одна до одної, а також для об’єктів з високим пожежним навантаженням, наприклад складів горючих матеріалів та ін.

     

    Монтаж протипожежних перегородок Ruukki Firewall 


    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ