• ua
  • ua
  • МЕНЮ:

    Відбувся Комітет з покрівельних, фасадних конструкцій та ЛСТК

    01.03.2023

    28 лютого експерти ринку продукції зі сталі з оцинкованим та полімерним покриттям поділилися підсумками 2022 року та очікуваннями розвитку сегменту на 2023 рік.

    Комітет відбувся в онлайн-форматі та об’єднав понад 70 учасників ринку сталевих покрівель, фасадів та ЛСТК.

    Спікерами події виступили Володимир Адріанов, заступник директора Українського інституту сталевих конструкцій ім. В.Н. Шимановського, Денис Рисухін, директор Metipol і голова Комітету та Денис Ярко, директор з продажу у секторі металообробки Метінвест-СМЦ.


    Володимир Адріанов виступив з презентацією про новації в нормуванні галузі мталобудівництва, в ході якої розповів про особливості впровадження закону України «Про надання будівельної продукції на ринку», оновлення ДБН, нові національні та гармонізовані європейські стандарти.

    Презентація    Відео виступу


    Денис Рисухін виступив з презентацією про стан ринку рулонного прокату з полімерним покриттям, в ході якої розповив про зміни структури ринку у 2022-2023 роках, цінові тенденції у 2-му кварталі 2023 року, світові тренди в сегменті прокату з полімерним покриттям та можливості зростання і стабілізації ринку у 2023 році.

    Презентація    Відео виступу


    Денис Ярко виступив з презентацією про стан ринку рулонного прокату з оцинкованим покриттям, в ході якої розповів про динаміку основних показників ринку в Україні у 2020-2022 роках, структуру споживання та виробництва, динаміку цін за останні роки, а також можливості та потенціал використання оцинкованого прокату для відновлення Українських міст.

    ПІДПИШИСЬ, ЩОБ НЕ ПРОПУСКАТИ ВАЖЛИВІ НОВИНИ